Невероятно: Това синът на Татяна ли е?!

Невероятно: Това синът на Татяна ли е?!
Гласувайте за статията

Татяна може да се похвали с добре изглеждащ син!

Пайнерката Татяна има чудесен повод за празнуване – днес е първият ден от студентския живот на сина й Атанас, който е приет да учи във Висше военноморско училище „Никола Вапцаров“ – Варна, съобщава HotArena.net.

Татяна

Синът на Татяна е спортна натура като нея

Певицата и наследникът й се щракнаха в обща снимка, а седейки един до друг, двамата изглеждат като брат и сестра.

Факт е, че гордата майка полага огромно старание да изглежда безупречно, а Атанас също се гордее от начина, по който изглежда неговата родителка.

По-рано Татяна се щракна и от фитнес залата, която посещава. По коремчето й релефно се откроява преса, а бедрата и дупето й са ултра стегнати.

Много често Татяна си позволява да пуска фотоси, на които е без грим и които не са обработени с Фотошоп, което е достойно за респект и от което конкурентките й трябва да взимат пример.

С всяка снимка, която намира място в профилите в социалните мрежи, пайнерката изглежда все по-добре. С всяко ново селфи затвърждава, че е най-перфектната и май няма конкуренция.

По всичко личи, че Татяна е възпитала сина си в същите ценности, които изповядва. Подобно на майка си, младият студент също е в много добра физическа форма и е видно, че посещава често фитнеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар