Вижте кой е бащата на бебето на Дебора + подробности за него! (СНИМКА)

Вижте кой е бащата на бебето на Дебора + подробности за него! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Дебора има сериозна връзка и ще има дете!

Поп-фолк певицата Дебора ще става майка, но не от случаен мъж, а бебето е от гаджето й. Двамата са заедно отскоро, но вече кроят общо бъдеще.

Дебора и гадже

Дебора с бащата на бъдещото си дете

Мъжът до скандалната брадърка е горе-долу на нейната възраст и работи в Германия от 8 години, пише в. „Галерия“. Очаква се обаче да зареже бизнеса си там, за да бъде с Дебора.

Певицата няма никакво намерение да се мести от родината си. Кариерата й тъкмо потръгна и желанието й е да се развива на местна почва.

Засега не е известно как гаджето й приема алкохолната й зависимост и дали я подлага на лечение. Има и такава вероятност, тъй като предишното й гадже точно това направи.

Илия Царски я беше пратил в клиника за алкохолици, поне така се тиражираше в медиите тогава. Впоследствие цялата им връзка рухна, понеже се оказа обвързан с друга.

След изцепките си в „Биг Брадър“ през зимата, Дебора изглежда готова да създаде семейство. Първата крачка вече е направена и ще има бебе.

Очаква се след това и да се омъжи за бащата на детето си. Засега предложение за брак липсва, но все някога би трябвало да дойде, тъй като човекът е луд по нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар