Марта Вачкова с важна промяна след отслабването си!

Марта Вачкова с важна промяна след отслабването си!
Гласувайте за статията

Марта Вачкова вече е напълно нов човек, поне визуално!

Вече не е тайна, че Марта Вачкова е драстично отслабнала. Тя се е стопила почти до неузнаваемост, което й дава голямо самочувствие за пред хората.

Марта Вачкова

Марта Вачкова е с нова визия и нови дрехи

Актрисата е свалила цели 17 килограма и се хвали с чисто нов гардероб. Звездата от „Откраднат живот” е сменила напълно дрехите си, защото старите й не й ставали, пише HotArena.

Благодарение на новия режим, който спазва, тя вече се хвали с много по-стройна фигура. И е изключително доволна от резултата.

Марта дори използва манекенски пози, докато позира за снимка и сама добави, че вече обича да се „фръцка”, пише „България днес”.

В момента актрисата усилено работи по снимките на шестия сезон на „Откраднат живот”.

Тя е особено щастлива, че в лентата ще има възможност да си партнира с един от най-близките си приятели — актьора Владо Пенев.

Марта и Владо в момента са много близки и дори се говори, че отново имат любовна връзка. Те са имали такава преди близо 40 години, но тогава тя я е прекратила, защото е искала да излиза и с други мъже.

Днес актрисата е осъзнала, че по-добър от Пенев няма за нея. Шушука се сред познатите й, че е отслабнала толкова много само за да го впечатли.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар