Катрин Вачева помага на шофьора от Своге – ето как!

Катрин Вачева помага на шофьора от Своге – ето как!
Гласувайте за статията

Катрин Вачева се е нагърбила с отговорността да помогне на Григор Григоров!

Шофьорът на автобуса, катастрофирал край Своге, получи голяма подкрепа от манекенката Катрин Вачева. Тя разпространява петиция за неговото оневиняване, научи Kliuki.bg.

Катрин Вачева

Катрин Вачева помага на Григор Григоров

„Всички, които ме подкрепихте в поста ми, моля, подпишете тази петиция,за да подкрепим оневиняването на шофьора от Своге! Благодаря ви! Нека докажем единомислие в справедливостта, че той няма вина и също е жертва на обстоятелствата, на правната система,,която просто си търси виновник, но пак казвам, как мислите, че този човечец ще оцелее в подобни съдебни процеси и как изобщо ще живее-съществува с тежестта на 17 човешки живота, хора, които е познавал и возил с години??! Житейската тежест да живееш с вина, без да си го искал е огромна, много по-голяма от тази на Темида….подкрепете!!!“ – призова брадърката.

Петицията тук!

Катрин Вачева веднага застана на негова страна, считайки, че той няма никаква вина за трагедията. Тя смята за виновни онези, които са направили пътя, по който автобусът полетя.

„Без да съм го и помислила изразих чисто човешката си позиция и наистина не съм очаквала такъв отзвук от толкова много хора!Радвам се, че искренното ми мнение трогна мнозина и продължавате да споделяте поста ми, а вече и петицията, която е направена в негова подкрепа! Приятно съм изненадана, че има журналисти и журналисти, които са видяли, написали и разпространили, за да може да се “разчуе”, че в тази огромна трагедия този човек има голяма подкрепа от непознати, тук няма публични или не личности, тук няма ПР, има човещина… благодаря!“- написа Катрин вчера.

*Всеки цитат е без редакторска намеса!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Катрин Вачева помага на шофьора от Своге – ето как!”

  1. Надя Стоева

    сеп. 02. 2018

    Да, съгласна съм да бъде оневинен.

Добавете коментар