Вижте новата „стара“ модна тенденция

Вижте новата „стара“ модна тенденция
Гласувайте за статията

Вижте новата „стара“ модна тенденция, както често се случва няма нищо ново под слънцето. Всичко е добре забравеното старо или мотото, ако нещо работи добре не се старай да го правиш отлично, просто не го променяй.

В случая ще говорим за мода и то тази на лицето, грима е важен елемент от цялостната перфектна визия на съвременната жена. Помним ли гланца за устни, колко актуален беше от края на 90-те години. С леки промени се задържа и до днес все така интересен за много дами. Влажните и искрящи устни бяха хит. Разбира се, много хора както от модните среди, така и в ежедневието иизбягват влажния и привличащ погледа ефект на искрящите и мокри устни.

Това лято, обаче мокрия и плътен ефект на устните отново се завърна зашеметяващо, както цитират и в Ева. Много модни дизайнери г ползват постоянно, някои едва забележимо и загатващо, други често гримират моделите в искрящи и блестящи тонове на устните.

За привържениците на мат червилата, гланца, можем да препоръчаме прозрачния глос ефект, с който ще продадем повече сочност, без акцент или натрапчивост.

Жената говори с очи и устни, затова нека не подценяваме ефекта на мокрите повърхности и освен това доза сексапил никога не е за подценяване, ако искаме да бъдем забелязани, нали.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар