Деси Стоянова: Сашо Кадиев ми даде много важен житейски урок!

Деси Стоянова: Сашо Кадиев ми даде много важен житейски урок!
5 (100%) 1 vote

Сашо Кадиев и Деси Стоянова вече са приятели!

Около 3 години трябваха на Деси Стоянова да приеме Сашо Кадиев такъв, какъвто е. Двамата са екранни партньори от 6 години, но едва преди 3 тя е започнала да го харесва.

Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Деси Стоянова най-после прие Сашо Кадиев

Дълго време журналистката не можела да понася поведението на актьора в ефир, считайки го за твърде лигаво, пише в. „Уикенд“. Впоследствие обаче осъзнала, че е по-добре за екипа двамата да са различни.

„За това колко е важно, според мен, или не толкова важно, според него, дали сме направили нещата по най-добрия възможен начин, според мен. Всъщност в последните няколко години живеем в почти съвършена хармония и спорове почти няма.” – споделя Деси.

Проблемът е бил, че тя се отнасяла по-отговорно към задачите си, докато той се носел по течението, поне в началото. Това пораждало конфликти помежду им.

„Тя иска да свърши работата си и е много организирана, а аз съм по-свободен човек.” – казва по темата Сашо Кадиев.

Днес обаче всичко това е зад гърба им и водещата дори е благодарна на колегата си, че я е научил да гледа на нещата от друг ъгъл.

„Говорихме си как Сашо е такъв, какъвто е – и това е положението. Хубавото е, че с времето ме напусна амбицията да го променям. Тогава е много важен житейски урок, който научих покрай него – да приемаш хората такива, каквито са. И да не им се сърдиш, че някои неща просто не ги правят така, както ти си представяш, че трябва.” – разкрива Стоянова.

Предаването „Преди обед“ се завръща по Би Ти Ви с нов, седми сезон в понеделник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар