Най-добрият начин да сложим край на тъгата………червеното

Най-добрият начин да сложим край на тъгата………червеното
Гласувайте за статията

Най-добрият начин да сложим край на тъгата………червеното, да облечете се в този ярък и забележим цвят и нещата се променят. Червената рокля, фаталната дама в червено – вечната класика, няма време и мода да бъдем в този цвят. По-скоро е въпрос на настроение, защото не е за всеки ден.

А ако решим би могло облеклото в червено да бъде силен акцент. Тази година отново, обаче моделиерите превърнаха червеното в хит на сезона, модните столици по света провокират с нови предложения на дрехи в този страстен нюанс.

Цитирайки сп. „Ева“ можем да повторим и думите на модната икона Валентино Гавани – червено отива на всяка дама и на всяко човешко настроение с всичките си 30 различни тонове и нюанси в гамата.

Макар мнозина да го считат за много ангажиращ и натрапчив цвят, можем да споделим, че за официален повод е особено подходящ и наистина ще направим силно впечатление, още с появата си, коментираме и ние от изданието за новини –  „Клюки.бг“.

А накрая ще цитираме и думите на една позабравена, но все пак атрактивна червено Миглена Ангелова – „желаем Ви един прекрасен, стремителен ден – днес“. Бъдете дръзки и щастливи, бъдете в червено, или не, но усмихнати винаги.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар