Честито на семейството. Имат момиченце!

Честито на семейството. Имат момиченце!
Гласувайте за статията

Честито на семейството. Имат момиченце! Да, те са на близо 50, но са щастливи и сплотени от седем години, имат всеки по едно дете, а сега и свое общо.

Честито на двойката на Рейчъл Уайз и 50-годишния Даниел Крейг. Те преди часове станаха родители на момиченце, което е в добро здраве по предварителни данни, пишат и от „Ева“.

Засега източници не са цитирали име на детето, но скоро след като бъдат изписани, вероятно родителите на бебето ще споделят подробностите, коментираме и ние в изданието.

Една от светските двойки, които се радва на хармоничен и успешен семеен живот. След като се преоткриха след разводите си и отгледаха своите пораснали деца. Момчето на Рейчъл е на 12 г, а първата дъщеря на Даниел е вече жена на 25. 

Явно двамата кино звезди решиха, че си имат достатъчно доверие да отгледат общо дете и макар вече по-зрели те официално са родители отново, да им е честито и здраво детето и все така щастливи в разширен вече семеен състав.

Двойката им е сред любимите на пресата, защото щастието и разбирателството е изписано на лицата им, Даниел и Рейчъл са семейни от 7 години, ние също им пожелаваме много обич и късмет и за напред.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар