Моника Валериева оплю месоядните: Тъпаци сте! (още подробности)

Моника Валериева оплю месоядните: Тъпаци сте! (още подробности)
Гласувайте за статията

Моника Валериева не вкусвала месо от три години насам!

Скандалната моделка Моника Валериева е забравила вкуса на месото от три години и няколко месеца. Това призна самата тя и разбира се, е нейно право. Друг е въпросът, че Мона се направи на голяма разбирачка и яко оплю онези, които обичат да замезват с мръвка.

Моника Валериева

Моника Валериева нарече месоядните тъпаци

Бившата любовница на Филип Плейн изригна в мрежата като нарече тъпаци месоядните. И ги „обрече“ на болести и какви ли не ужасии. Четете и се „любувайте“ на мъдростите й:

„Ако се поинтересувате ще разберете ,че хората дори нямаме тези зъби за да сме месоядни! Че месото ни вреди и умираме по-млади! Хората от векове, които не са консумирали месо са живеели до 120 години ,че и повече.

Дори сега тези, които не консумират живеят по-дълго. Вече 3 години и 8-9 месеца не съм хапвала хапка месо! Изследванията ми са перфектни ,дори по-стабилни от преди,чувствам се много по-добре не само физически но и психически от както спрях месото.

Животните не са създадени да ги ядем,те носят мляко,може да консумираме това и да произвеждаме. Само неандерталците са ходили за плячка! И на колко са умирали заради употребата на месо?

Има информация в Гугъл. Както и хиляди клипове на хиляди видове животни,колко са умни,как майките страдат за децата си,как имат души,а само глупаците мислят че само котки и кучета имат малко мозък.

И да неприятно ми е от хората ,които ядат месо и си поръчват млечно теленце или малко прасенце и да мога да кажа какво мисля! Тъпаци сте! И се радвам че новото поколение е с това мислене и да знаете-масоква е!

В чужбина майките не си и захранват децата с това. Тук като питаш доктора ще ти каже ,че без месо не може…. без думи!“, разпали се Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар