Петър Волгин за Бербатов: Плачааааа! И той, милият, страдал по времето на комунизма (още подробности)

Петър Волгин за Бербатов: Плачааааа! И той, милият, страдал по времето на комунизма (още подробности)
Гласувайте за статията

Петър Волгин е бесен след изказването на Димитър Бербатов и „мъките“ му от соца!

Шокиращото изказване на Димитър Бербатов за това колко „мъки“ е преживял в годините на социализма, взриви мрежата. При все, че Бербо е бил едва на 8-9 годинки през 89-та, твърденията му са меко казано смешни. Не му е до смях обаче на журналиста Петър Волгин, който буквално избесня в мрежата:

Петър Волгин

Петър Волгин не скри гнева си от бръщолевенето на Бербатов

„Плачаааааа! Бербатов, и той, милият, страдал по времето на комунизма, разбираме от собствените му думи….Нищо, че когато „комунизЪма падна“, той е бил на 9…. Явно от невръстна възраст е закърмен с ценностите на пазарната икономика и либерализма….

Затова и детската му душа страдала и се бунтувала срещу „тоталитарните злини“….Ох, когато някой футболист, дори и много добър, почне да говори, голям смях настава. Колкото повече мълчат такива хора, толкова по-добре. За самите тях“, избухна в профила си Петър Волгин.

За разлика от други пъти обаче, сега потребителите масово го подкрепиха. И на свой ред изказаха мнение за „самозабравилия“ се Бербатов, който най-добре да се „скрие“ някъде.

„Поредна излагация от един залязал футболист-егоцентрик“.

„И той ли … Мислех го за по-умен от останалите…Жалко и смешно…“.

„С нетърпение чакам мъжа под чехъл Бербатов да започне да се изживява като треньор… В сравнение с него, Стоичковата треньорска кариера ще ни се вижда направо гениална…“.

„Смешник! Майка му е върла ГЕРБЕРКА,нагаждачи, знаем ги у Благоевград!“, – тези и още много подобни коментари четем под поста на журналиста Петър Волгин.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар