Мариела Нордел жертва на опит за измама! (ето какво разказа кулинарката)

Мариела Нордел жертва на опит за измама! (ето какво разказа кулинарката)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел не си оставя магарето в калта и не се лъже лесно!

Устатата кулинарка Мариела Нордел щяла да бъде измамена с фалшиви пари. При това не в България, а на делфската гара. Това разказа самата тя в мрежата след неуспешния опит на млад румънец да я прекара.

Мариела Нордел

Мариела Нордел се отървала на косъм от измама с фалшиви пари

„Пресреща ме вчера на Делфската гара едно румънче, нашенче. И почва шанжови номера от 90-та година Германия, „госпожо, може ли да ви попитам нещо?“.

Начи, некой почне ли ми с тая интродукция и в мене веднага скачат неколко образа… Нарочно не дигам очи от телефона и с равен глас викам, „давай!“.

И оня почва на перфектен английски, „аз съм чужденец и не знам как системата ви работи тука“, като междувременно, вади една предварително сгъната на 4 банкнота от 20 евро и почва да ми я размахва.

Аз го срязах, „скипвай интродукцията, давай по същество!“. Тоя реагира на минутата, „нямам карта и не мога да си купя билет. Може ли да ви дам 20 евра в кеш и вие да ми вземете?“.

Веднага го парирах, „не! Защото са фалшиви!“. Оня, „???!!! Ама, Вие не сте ги и погледнали!“. „Няма кво да гледам! Това до тука с комуникацията ми беше достатъчно, за да знам, че са фалшиви!

Попадна на комуникейшън фашист, брато! Оправи инторото! Никой не дава толкова инфо за един прост проблем като един билет….“. Учете се, бре, учете се, че аман!“, разпени се Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар