Нешка Робева се поболя, подаде оставката си! (още подробности)

Нешка Робева се поболя, подаде оставката си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Голямата Нешка Робева трябва да си почива и да се пази от вълнения!

Великата треньорка Нешка Робева подаде оставка като треньор на немския национален отбор по художествена гимнастика. Това оповести самата тя в мрежата и сподели, че здравето й към момента е доста разклатено.

Нешка Робева

Нешка Робева вече няма да е треньор в Германия

„Здравейте приятели. Честно казано, радвам се, че най-после болничните ми свършиха и ще мога да бъда по-често с вас. Макар и във Фейсбук. Преди месец и половина успоредно с болничния лист, подадох и оставката си, като треньор на немския национален отбор – ансамбъл.

Направих го по няколко причини. На първо място, защото здравето ми се влоши и лекарите препоръчаха да избягвам всякакви вълнения. /По-този повод няма да мога да наблюдавам пряко СП/

На второ – след като нямаше да мога да работя, мисля, че морално беше да освободя поста, за да могат да наемат друг треньор. И на трето, защото мисля, че им дадох всичко, което бях в състояние да дам, а те, убедена съм, са поели толкова, колкото са били способни да поемат…

Съобщавам ви всичко това, за да избегна всякакви спекулации по въпроса.
На тези, които се тревожат за здравето ми, ще кажа: „Не се притеснявайте, Черен гологан не се губи“…

На тези, които проявяват по-силно любопитство, каква е диагнозата и с какво е свързана, няма да крия и откровено ще заявя – със старостта. /Забравих – и стреса. Може би…/

Е, приятели, ще бъда колкото-толкова, колкото е казал Началникът отгоре, но поне ще можем по-често да обменяме някоя клюкичка. /Ако може по-невинна и безобидна/.

Ще спазваме добрия тон. Приятни събота и неделя. След час ще бъда в градината с доматите и ще бъда много, много радостна…“, сподели Нешка Робева. Ние, както и хиляди българи й пожелаваме скорошно възстановяване и укрепване на здравето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Нешка Робева се поболя, подаде оставката си! (още подробности)”

 1. ЕДНА ЖЕНА

  сеп. 03. 2018

  ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА И ДАВА !
  ВЕЛИКА ЖЕНА ! СИЛНА , ЗАПОМНЯЩА СЕ , ОСТАВИЛА СЕРИОЗНА ДИРЯ В ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАСТИКА ЗА БЪЛГАРИЯ.
  ТАКИВА ЗЛОБАРКИ КАТО ИЛИЯНЧЕТО МОГАТ САМО ДА ГЛОЗГАТ ОСТАТЪЦИТЕ …….

 2. Цанка

  сеп. 04. 2018

  Нешка,Поклон!Такива като нея не се “ пенсионират“.Тя ще намери друга пътека.Желая здраве и хармония!

 3. една любителка на гимнастиката

  сеп. 12. 2018

  Жалко е , че в България добрите и кадърни хора трябва да търпят тормоз, интриги и унижения от злобните, завистливите и отмъстителните.Така те се разболяват, а тези, които най не заслужават да прогресират, прогресират. Желая искрено здраве и спокойствие на най-великата българска треньорка за всички времена. Здравето е най-важното и след това всичко останоло.

 4. нина колева

  сеп. 13. 2018

  Велика Нешка Робева! Поклон и дълбоко уважение към личността ѝ.

Добавете коментар