Миролюба Бенатова за измамите с ДДС и аргументите на Борисов! (взриви всички)

Миролюба Бенатова за измамите с ДДС и аргументите на Борисов! (взриви всички)
Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова изригна публично за скандалите у нас!

Журналистката Миролюба Бенатова продължава да бъде все така непримирима към скандалите и измамите у нас, които се превърнаха в ежедневие.

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова разбуни духовете в мрежата

Тя застана категорично против освобождаването на сина на Арабаджиеви от ареста срещу мижава за тях сума. И порица премиера Бойко Борисов относно причините за освобождаването на вътрешния министър.

„Кеш не е мръсна дума. Мръсно е да трупаш кеш от кражби. Още по-мръсно е, тия с милионите от кражби и измами с ДДС, да си веят шлейфовете по света, делата им да са засекретени и децата им да си излизат на свобода срещу дребни суми.

А други, като Иванчева, да дрънчат като чумави с прангите. За назидание. (Заради интервюта по тв, в които не Ветко, а Кешът е главен герой)“, изригна Миролюба Бенатова. Малко преди това тя надигна глас и срещу причините за оставката на министъра на вътрешните работи.

„Слушах аргументите на Борисов за оставката на вътрешния министър – че бил небрежен по инцидента с бащата на президента в Харманли. Не е сериозно.

На фона на мъртъв Търговски регистър със седмици, бегълци – невъзвращенци, неясноти около разследване на инцидент с действащ министър, липса на финансов надзор, фалирала застрахователна компания и накрая 17 жертви на пътя.

Не може най-големият проблем на началника на МС да е инцидент без жертви, заради присъствието на мястото на човек от БСП. Сбъркани приоритети, оплетени интереси и ясни лични болки“, категорична е журналистката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар