Ева Веселинова щастлива от новата работа: Ето какво разкри! (още подробности)

Ева Веселинова щастлива от новата работа: Ето какво разкри! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ева Веселинова не смята, че повишението в кариерата й се дължи на късмет!

Репортерката на „Господари на ефира“ и нова водеща на „На кафе“ Ева Веселинова не може да скрие гордостта и щастието си от повишението. Блондинката обаче е твърдо убедена, че то не се дължи на късмет, а само и единствено на усилията, които е положила.

Ева Веселинова

Ева Веселинова ще бъде новата водеща на „На кафе“, блондинката не крие задоволството си

„Хората поначало са склонни да смятат, че щастието е въпрос на късмет, че ако ти е писано, ще ти се случи като хубаво време. Но щастието не действа така! Щастието е следствие от усилията на човека.

Бориш се за него, стремиш се към него, изискваш го, а понякога дори тръгваш да го търсиш по света. Трябва да участваш неотклонно в проявленията на собственото си щастие.

И щом веднъж си достигнал състоянието на щастие, никога не трябва да ставаш немърлив в поддържането му. Трябва да правиш големи усилия, за да плуваш срещу течението на това щастие завинаги, за да останеш на повърхността му.

Ако не го направиш, ще разпилееш присъщото си удовлетворение. Много е лесно да се молиш, когато си в беда. Но да продължаваш да се молиш дори когато кризата отминала, е като запечатващ процес, който помага на душата ти здраво да се закрепи за своите добри постижения“, силно вярва в това Ева Веселинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар