Връзката на Гришо и Никол Шерцингер на кантар: Семейството му не я иска!

Връзката на Гришо и Никол Шерцингер на кантар: Семейството му не я иска!
4 (80%) 1 vote

Връзката на Гришо Димитров и Никол Шерцинтгер е на кантар!

Гришо Димитров и Никол Шерцингер отново са скъсали за кратко. Горещата клюка за звездната двойка отново обиколи таблоидите. Причината е в семейството на родната тенис легенда.

Майката и бащата на Гришо не одобрявали топ певицата за снаха и половинка на сина им.

Гришо Димитров

Родителите на Гришо Димитров не искат Никол за снаха

Мария и Димитър Димитрови за пореден път скочили срещу смуглата поп дива и заставили сина си да й бие шута, пише „Уикенд”.

Гришо обещал, само че надарената изпълнителка надушила за това и веднага хукнала при хасковлията в Ню Йорк. Властната мома успяла така да го омае, че той забравил обещанието, което дал на родителите си.

За проблемите на Никол Шерцингер и майката на Гришо Димитров се говори отдавна. Бъдещата свекърва не одобрявала връзката му с чуждата певачка.

Смятала я, че е като нашите чалгарки , само че по-богата и известна от тях. Родителите на спортиста не могли да приемат факта, че тя не спира да се снима с разни баровци, докато сина им се поти над кортовете по света.

Дори негодували, че след като вкара повече питиета от допустимото, вероятно слага огромни рога на наслединка им.

„Що за любов е това? През вечер се щрака по баровете, вирнала краката с някакви чужди мъже“ ,възмущавала се цялата хасковска рода на Григор Димитров.

След почивката на Гришо Димитров и Никол в Сен Тропе, широко отразена от нашите и световни медии, семейният скандал не закъснял. Родителите на тенис ракетата не спирали да му натякват да зареже певицата и да си хване „момиче по мярка”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар