Четвърта адреналинка щурмува „Господарите”! (Нежната брюнетка не е случайна-снимки)

Четвърта адреналинка щурмува „Господарите”! (Нежната брюнетка не е случайна-снимки)
Гласувайте за статията

Четвърта адреналинка щурмува „Господари на ефира”!

От есента в шоуто „Господари на ефира” влиза нова адреналинка. Заедно с Лили, Ради и Диди четвърта танцьорка ще вдига адреналина на зрителите.

„Истинската прокуратура”, както наричат зрителите „господари на ефира” стартира новият си сезон до броени дни. Но заедно с трите грации и нова нежна брюнетка щурмува ефира на шоуто по Нова. Нейното име я Петя.

Засега не е ясно дали четирите ще излизат заедно или две по две. Но определено се очиртава новата „мускетарка” дае гореща и много секси.

адреналинка

Нова адреналинка атакува „Господарите“

Новопристигналата в отбора адреналинка изобщо нищо не й е чуждо в танцовото изкуство. Тя е завършила Националното училище за танцово изкуство, както и НАТФИЗ.

Танцувала е в различни студия, както и танцувални школи, има завиден опит в това изкуство.но не само заради уменията й, които никак не са малко, Петя е поканена в „Господарите”. Тя се отличава и със завидна външност, което се оказало допълнителен бонус за танцьорката.

С Петя адреналинките стават четири

Нежната брюнетка е ревностен защитник на планината Пирин, но обича много и морската шир. През лятото къмпингите са нейното место, което обича да обитава.

Колежката й, адреналинката Лили е съпруга на актьора Симеон Лютаков.Той играе в поредицата „Седем часа разлика”, като следовател.

Адреналинката стана известна и с голата си фотосесия, която й направил съпруга й, който бил запленен от фотографията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар