Владо Береану взриви мрежата: С паралела между трагедията в Своге и Арабаджиеви!(Още подробности)

Владо Береану взриви мрежата: С паралела между трагедията в Своге и Арабаджиеви!(Още подробности)
5 (100%) 1 vote

Владо Береану взриви мрежата с поредния си точен коментар!

Журналистът Владо Береану показа точен нюх за ставащото в държавата ни! Той направи паралел между адската трагедия край Своге и зрелищния арест на младия Арабаджиев.

Владо Береану постави и доста любопитни въпроси, които дано да не останат без отговор към тези, към които са отправени:

Владо Береану

Владо Береану взриви мрежата

„Трагедията при Своге отприщи обществена дискусия за корупцията при направата и ремонта на пътищата в страната. И точно когато тези разследвания трябваше да се задълбочат прокуратурата започна зрелищна акция срещу един частник – Ветко Арабаджиев.

Вездесъщия Гешев обяви, че при обиск са открити 10 милиона лева. Бяха дадени на пресата няколко снимки с с няколко купчини пари и снимки на шест луксозни автомобила. Синът на Арабаджиеви бе арестуван.

Гешев обяви, че става дума за неплатени данъци и/или откраднато ДДС за 100 милиона и пране на пари. Съдът пусна въпросния син с гаранция от 20 000 хиляди лева, а в делото се казва, че са открити и иззети 175 000 лева.

Какво стана с останалите 9 милиона 725 000 лева? Ако те не са иззети зщото не се знае дали са законни или не, прокуратурата нарушава Наказателно-процесуалния кодекс, който забранява оповестяването на тази информация. Защо сами можете да се досетите.

Намеква се, че Арабаджиев се занимава със саниране. Това е другата голяма тема за корупция на управляващите. За нея също е виновен Арабаджиев.

Поредната Акция на Прокуратурата, която не е успяла да осъди нито един високопоставен обвиняем за цялата си история след 1989 година, в момент когато и най-казионните медии започнаха да говорят за темата табу у нас – КОРУПЦИЯ“, изригна Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар