Николай Бареков: Бяхме ограбени и затова мрем в катастрофите! (Виж още)

Николай Бареков: Бяхме ограбени и затова мрем в катастрофите! (Виж още)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков избесня отново в мрежата!

Евродепутатът Николай Бареков наддаде глас за пореден път срещу корупцията и нефелното управление на правителството.

Той изригна срещу безумното управление и грешките на ГЕРБ, които доведоха до националния траур за адската катастрофа край Своге.

Николай Бареков

Николай Бареков изригна срещу правителството и безумията му

Николай Бареков е убеден, че държавата ни е катастрофирала и за това е виновно правителството, оглавявано от Бойко Борисов.

„Напрежението в Своге и на много места в държавата заради скапания асфалт ескалира! Хората нямат съмнение, ча некачествените, разбит, опасни, дори нови, пътища навсякъде се дължат на парите под масата.

Ако щете на “парите в кутии за обувки” (по терминологията на фамозния Гешов, апропо, от друг голям грабеж -санирането). Навсякъде – и на северозапад и на изток и на магистралите е филм на ужасите, а са изчезнали десетки милиарди.

ГЕРБ имат огромен проблем с асфалта. ГЕРБ се борят с фалшивите новини напоследък, но те имат фундаментален проблем с друго фалшименто – фалшивите пътища, които превърнаха в емблема на едно катастрофално и фалшиво управление.

Фейк нюз трудно се доказва, но фейк пътят убива хората всекидневно. Няма измъкване, защото пробойните са като лунни кратери и в резултат на 10-15 години колосални систематично организирани пладнешки кражби от бюджета и еврофондовете.

“Обръчите от фирми” са обхванали като ракови метастази цялата държава и цялото управление на ГЕРБ от върха до селата.

Нелепият опит на разни крадливи кметове от ГЕРБ и БСП да спасяват главата на “безценният кадър” Нанков само затвърждава верността на обществените прозрения: Бяхме ограбени и затова мрем в катастрофите. Катастрофирала държава“, беснее Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар