Кеворк Кеворкян изригна: Каракачанов постави рекорд по цинизъм!

Кеворк Кеворкян изригна: Каракачанов постави рекорд по цинизъм!
Гласувайте за статията

Кеворк Кеворкян съсече Каракачанов за позорните му думи!

Бащата на журналистиката у нас Кеворк Кеворкян остана възмутен и омерзен от поведението на военния министър Красимир Каракачанов. Без никакви задръжки и скрупули, той го съсече в мрежата. И заяви, че вицето е поставил рекорд по цинизъм. Ето поста на Кеворкян:

Кеворк Кеворкян

Кеворк Кеворкян постави Каракачанов на мястото му – военният министър удари тавана на цинизма си

„КАРАКАЧАНОВ ПОСТАВИ РЕКОРД ПО ЦИНИЗЪМ!

Някои хора вече изобщо не схващат, какво говорят. Докато коалиционните карагьозчии разиграваха поредния водевил, Каракачанов изтърси една безподобно отровна фраза:

„Не може при всеки случай, когато част от обществото поиска кръв, да жертваш министри!“. Запомнете тези думи. От тях излиза, че оставките на трима министри са по-важни от драмата на 17 семейства, потопени в кръв. Че те са жертва, а не 17-те мъртъвци.

Пускат кръвта на Народа, а оплакват министрите. Какво сърце трябва да имаш, за да упрекнеш обществото в кръвожадност – когато то иска справедливост и сигурност, нищо повече.

Някои хора обаче са скършени от егоизъм и нечувствителност.Няма да мирясат, докато не ви изпият кръвта.

Човекът на снимката е натовски военен министър и вицепремиер.Има особено чувство за хумор, от което вероятно дори иконата до него се е изчервила.

Нахлупил е синя каска, за да помирява вълците във Властта. А би трябвало да помирява себе си – със собствената си свяст. И Мъртвите няма да имат мира, докато някои се правят на шутове“, написа Кеворк Кеворкян.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар