Емил Кошлуков: Излязох да пуша, че се разтреперих! (виж кой го извади от равновесие)

0

Емил Кошлуков отново се завърна в мрежата със сарказма и остроумието си!

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков близо месец липсваше в социалната мрежа. Не за друго, а защото Фейсбук реши да го накаже и му постави бан.

Емил Кошлуков
Саркастичният Емил Кошлуков се завърна в мрежата

Заслужено или не, наказанието изтече и Кошлуков се завърна с бисерите и ироничните си постове. Ето какво го накара да изгуби равновесие и да изригне подобаващо вчера:

„Гледам готварско предаване, някакъв унгарец каза, че ще прави студена млечна супа. Викам си унгарец е, не му се разбира, а може и преводачът да мрази таратора и затова.

Унгарецът взе цедено кисело мляко и вика, че взимал цедено, щото можел да си го разреди после. Понадигнах се, щото рядко излизат чак толкова кухи лейки, дето си цедят млякото, та после да го разводнят пак. Гледам с едно око, не съм се напънал баш, но следя нещата.

Тоя взе лимон и го изцеди в млякото. Сега вече се изправих и си викам, абе аланкоолу, то затова се казва кисело мляко, обаче тоя взе цвекло и го прасна вътре през това време, и аз замръзнах. И се напрягам, обаче съм спотаил надежда, щото какво повече може да сгомни тоя?

И тогава камерата дава другите продукти, честна дума – нахут, суров зелен фасул и варено жито. И аз изключих телевизора, щото тоя явно се гласеше да ги хакне вътре, и направо не знам.

И сега не смея да пусна пак, щото ако е добавил и шунка? Не е майтап, нещо тръгваше към хладилника, ама аз бях по-бърз и щракнах дистанционното. Излязох да пуша една цигара, че се разтреперих“, потриса се Емил Кошлуков.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.