Наталия Кобилкина: Прибрах се при мъжа ми, а той ми каза, че иска да бъде сам…! (още подробности)

Наталия Кобилкина: Прибрах се при мъжа ми, а той ми каза, че иска да бъде сам…! (още подробности)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина разказа за отношенията си с Такис Дретакис!

Сексоложката Наталия Кобилкина смая много от дамите в мрежата с признанието, че двамата със съпруга й не винаги са луди един по друг. Като например преди няколко вечери, когато гъркът й заявил, че не желае компанията й.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина и Такис си дават своето лично време и пространство

Не, не бързайте със заключенията – Наталия и Такис не се разделят, а просто са едно нормално семейство. В което всеки има нужда от своето лично пространство и време. Рускинята използва случая, за да даде ценен съвет на последователите си:

„Егото или сърце? Прибирам се вечерта и бързам към моя мъж. Той ми погледна и каза: имам нужда от лично пространство да постоя сам и да послушам музика.

Замислих се. Дали да направя драма, че той не ми видя цял ден и защо сега предпочита музика. Или да влезна в паника: а дали ме обича? Или да започвам да правя на пук: и аз не исках да общувам с теб.

Осъзнавам, че това са игри на Егото и постояни очаквания, че мъжете са дължни да постъпват както аз го искам. Но ако трябва да съм честна: никой нищо не ми е дължи. Второ, това е просто факт, че той иска да послуша музика. Точка. Не три точки. Точка.

И след точка задавам си въпрос: а какво искам аз? Ако трябва да съм честна със себе си и на мен ми се иска да почете интересна книга. И брак не означава всеки момент да искаш да бъдеш с другия. Но нали «идеална жена» трябва винаги да е на разположение на своя мъж.

Плавно изтривам поредното Трябва от моето подсъзнание. И с радост се хващам за лаптопа да почета. И съм убедена, че след малко когато мъжът ми усеща, че му давам с любов лично пространство и не мрьнкам като малко дете за внимание – тогава и при него има искренно желание да общува с мен.

За мен Брак, това е способност да се останеш себе си с любимия човек. И да го направиш чрез сърце. Обичайте и бъдете обичани“, съветва Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар