Моника Валериева: Щом мога да бъда сама, значи мога всичко! (шута от Филип Плейн я отрезви)

Моника Валериева: Щом мога да бъда сама, значи мога всичко! (шута от Филип Плейн я отрезви)
Гласувайте за статията

Моника Валериева изпя песента си при Филип Плейн и се прави на помъдряла!

Моделката Моника Валериева, която изкара няколко дни в обятията на дизайнера Филип Плейн, не спира да се прави на опитна и помъдряла.

Моника Валериева

Зарязана от Филип Плейн, моделката Моника Валериева го удари на мъдрости

След като Плейн й би шута (друго не сме и очаквали), Мона „облиза раните си“ и днес твърди, че се е научила да бъде сама. И силна при това. Ето какво оповести в профила си:

„Да виниш човек,който ти е помагал е безочие! Да сочиш с пръст живота на човек, който единствено е бил до теб в труден период от живота ти-наглост!

Да обиждаш човек, който се е раздавал за теб, без да получи и очаква същото от теб – низост! Да изоставиш човек, който само е бил полезен за теб – егоизъм. Да не приемеш човек такъв какъвто е – не го обичаш.

Да избягваш този човек – непоносимост. Да можеш без такъв човек -низост. Да гледаш само грешките на другите а твоите да са хиляди – бягане от чувство за вина.

Човек са се ражда и умира сам! Момента, в който самотата стане начин на живот, осъзнаваш и оценяваш истинските хора до теб! Тези, които не могат и ден без теб,тези ,които живота не ги е направил егоисти,тези , които страдат за теб и с теб.

Не винаги те са част от твоето семейство и твоята кръв. Важното е че ги има ,но и да не ги срещнете тези ваши сродни души, вие вече ще сте по-силни от останалите. Човек можещ да бъде сам, може всичко!!!“, разсъждава Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар