Венета Райкова бясна: Подмениха корицата на книгата й, без да я питат! (още за скандала)

Венета Райкова бясна: Подмениха корицата на книгата й, без да я питат! (още за скандала)
Гласувайте за статията

Венета Райкова не вярва на очите си – корицата на книгата й е различна!

Водещата на „Папараци“ и писателка на бестселъри Венета Райкова място не може да си намери. Откакто видя корицата на собствената си книга тотално променена. Става дума не за новия й роман „Скандал“, а за предишния, носещ името „Вещицата“.

Венета Райкова

Венета Райкова е бясна от подмяната на корицата на един от най-продаваните й романи

Книгата се продавала в магазин за антикварни книги, а самата Венета се натъкнала на нея съвсем случайно. Тя си спомни само за една читателка, която силно се бояла от змии и заради която се наложило да променят корицата, преди да й изпратят романа.

Дали точно тази жена е решила да даде книгата за продажба след като я е прочела, или друг злоупотребява с авторството на Венета Райкова… Ето какво заяви самата блондинка публично:

„Да се смея ли, да се ядосвам ли?? В сайт за антикварни книги видях, че се продава книгата ми с променена корица!! Шокирах се, никой няма право да прави нова корица!!

После прочетох дадената информация и разбрах, че това е залепена картичка… Но защо някой ще продава прочетена от него книга в този вид?? И се сетих, че на предварителните продажби на “Вещицата” имаше една жена, която много искаше книгата, но имала страх от змии.

И преди да й изпратим книгата се наложи да изрежа точно тази част от корицата с ябълката и змията! И сега или тази жена продава старата си книга с направена от нея корица, или някой нарушава авторското право и ще ме ядоса!“, разгневи се Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар