Шеф Петров към българските майки: Научете си историята и започнете да я разказвате на децата си!

Шеф Петров към българските майки: Научете си историята и започнете да я разказвате на децата си!
Гласувайте за статията

Шеф Петров рискува да си навлече гнева на някои майки, но не му дреме!

Скандалният шеф Петров от известно време насам го удря не само на кулинария, но и на патриотизъм и история. Преди няколко часа той отправи апел към българските майки. Които, по думите му, трябва първо да научат историята си, а после да я предадат на децата си.

шеф Петров

Шеф Петров рискува да си навлече гнева на доста образовани жени

„Специално за БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ!… Една сладка манипулация извадена от хумористичен сайт, поднесена на млада манекенка, бъдещата майка и нервна БГ МАМА… Леко като нежно зеле Айсберг на с майонезен сос, хрупкави пилешки хапки и беконче, дето тя си я знае салата Цезар!

СВ. Братя Кирил и Методий държат в ръцете и в добавен весел текст Българската Азбука… Поръчана от Българският Цар Сименон-Велики и създадена от Българина Климент Охридски, видяла бял свят 30 години след смърта на младия на снимката Кирил!!!

Обаче е смешно, смешно е на девойките дето се смеят на грешки и лоша пунктуация… Дето ще стават майки и ще учат децата си, че Кирил и Методий са създали българската азбука…

Е, после в училището ще им кажат, че не е точно българска заради произхода на братята и че се казва Кирилица, после ще вкарат някаква Славянска писменост… ама в БГ МАМА ще блеят..белее … А каква е Била Българската Майка.. после ще стареят грозно и сами…със снимката на децата!… И котките ще си отидат в Египет!

Научете децата ни на тези неща, на това чий Бог е Зевс, махнете от царете ни ХАН и тогава няма да ви е страх дали се нарича робство или владичество турското присъствие в земите ни, защото ще имате горди синове и дъщери дето 500 години не са страшни!

Това е ваш дълг, защото Най-вълшебен е Гласът, който люлее ЛЮЛКАТА! БЪЛГАРКИ НАУЧЕТЕ ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ И ЗАПОЧНЕТЕ ДА Я РАЗКАЗВАТЕ НА ДЕЦАТА СИ… И НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА… ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА… ВРЕМЕ Е!“, категоричен е шеф Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар