Бомба: Нидал Алгафари алармира за нови секс измами! (още подробности)

Бомба: Нидал Алгафари алармира за нови секс измами! (още подробности)
Гласувайте за статията

Нидал Алгафари предупреди жените да внимават, за да не попаднат в клопка!

Режисьорът и писател Нидал Алгафари избухна със скандално разкритие в мрежата. Съпругът на психоложката Мадлен Алгафари алармира в мрежата за нов вид секс измама. С която чужденци изнудват българки. Четете внимателно и бъдете нащрек, за да се предпазите:

Нидал Алгафари

Нидал Алгафари вече на два пъти се сблъсква с подобни измами

„Приятели, за втори път се случва на човеци около мен да попадат на схема за изнудване. Това са основно мъже, чуждоземци, представят се като американци, които започват флирт.

След няколко списвания с обекта на свалката, му искат пари. Като не се получи директното даване, тогава заплашват, че биха публикували клипове в обекта на флирта, който е в порно сцена или как се самозадоволява. Клиповете са колажи и то добре направени.

Повече потърпевши се ужасяват от това, да не попаднат на половинките им, на децата им, на близките им приятели. Изнудвачите изпращат снимки на близки приятели, с които най-често си пишете и заявяват, че ако не получат поисканата сума ще ги разпратят до тях. Основават се на ефекта на страха и унижението.

Ако получите подобни заплахи или снимки и видео с образа ви в тях, че маструбирате или правите секс в оргия или с някой, просто го блокирайте този изнудвач и ако имате нерви докладвайте на полицията отдел Борба с кибер престъпленията. Най-важното в такива ситуации да не се поддавате на ужаса и страха“, алармира Нидал Алгафари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар