Шок: Мариана Маринова продава конкурса „Мис Силикон“, потресена от 14-годишно момиче! (виж тук)

Шок: Мариана Маринова продава конкурса „Мис Силикон“, потресена от 14-годишно момиче! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мариана Маринова продава правата на конкурса „Мис Силикон“!

Мариана Маринова, която държи правата на конкурса „Мис Силикон“, се отказва от тях. И продава марката. Решението й е окончателно, а причината е 14-годишно момиче, което буквално отвратило Мариана с признанието си.

Мариана Маринова

Мариана Маринова продава конкурса „Мис Силикон“, не иска да има общо с цялата тази пошлост

Малката пикла обяснила, че единствената й мечта е да си сложи силикон в циците, за да стане „Мис Плеймейт“ и да бъде известна. Това потресло Мариана Маринова дотам, че тя е категорична – край на конкурса! Не и с нейно участие. Вижте точните й думи:

„Със съжаление мога да кажа, че се предавам и няма да провеждам повече конкурса „Мис Силикон“, чиито права държа и е моя запазена марка.

Създадох този конкурс с идеята да е само шоу и зрелище, но в годините концепцията се промени. Аз и момичетата винаги заставахме зад благородна кауза, с която да помогнем на жени в нужда.

Такъв бе случая с кампанията „Аз съм красива“. Благодарение на нея много жени получиха средства за пластични операции, от каквито имаха нужда след някакви инциденти.

Исках да промотирам естетичната пластична хирургия, която носи красота за очите и самочувствие за дамите.

Явно опитите ми са неуспешни, след като мечтата на едно дете е да се наблъска със силикон за да спечели някаква титла. Не искам да бъда част от пошлостта и грозотата, която ни залива“, заяви категорично Мариана Маринова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар