Мария разказа за ада, през който е минала! (още подробности)

Мария разказа за ада, през който е минала! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария проговори за първи път пред списание „Love Style“!

Пайнерката и бивша съпруга на Християн Гущеров – Мария, за пръв път проговори за живота си през последните месеци. Тя разкри, че е изживяла доста тажък период и само огромната сила на характера й е помогнала да изплува.

Мария

Мария призна, че месеци наред е живяла като в кошмар

„Бях се предала в последните шест месеца. Като че ли всичко, което ми се случи в живота, ми дойде малко в повече. Не знам какво точно беше и не бих си позволила да го формулирам с някакъв термин, но ми се наложи да претърпя метаморфоза – вътрешна и външна.

Много ми беше трудно. Последните две години живея в някакъв хаос, постоянно влизам от един филм в друг и това даде своите последствия. Имах чувството, че никога няма да мога да се спася от състоянието, в което бях изпаднала. За щастие силният ми характер ми помогна. Оправих се и то без чужда намеса“, споделя Мария пред списание „Love Style“.

Изпълнителката не спасти коментара си и за отношенията си с бившия Християн Гущеров. Който, както знаем, вече е законен съпруг на плеймейтката Светлана Василева.

„Ние нямаме никакъв диалог. Колкото аз да имам желание, това зависи от двамата. Няма как сама да определям тези отношения. С баща й на Марая също постигам диалога много трудно. Причината не знам къде е.

Мъжете декларират едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, положението става съвсем различно. Разбира се, това е тяхно право. Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобилът, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе.

Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно. Но така е в живота – има мъже, които знаят как да се отнасят към жените и момчета, които не знаят“, лаконична е Мария. Но и е щастлива, че най-после е открила любовта в лицето на нов мъж.

„Сега има мъж до мен, който ме прави много щастлива. Открихме се случайно. При мен винаги така се случва. Съдбата ни срещна. Чувствам се уникално добре с него, а и Марая също, което е много важно за мен.

Все още не живеем заедно. По-интересно ми е да сме като гаджета. Омръзна ми да бъда съпруга!“, смее се Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар