Гаджето на Дара призна: Лягах си и с мъже!(Виж цялата истина)

Гаджето на Дара призна: Лягах си и с мъже!(Виж цялата истина)
Гласувайте за статията

Гаджето на Дара призна, че е мачкал чаршафите и с мъже

Гаджето на поп дивата Дара заяви, че е залитал и по другия бряг. Писателят Константин Трендафилов, известен с артистичния псевдоним Папи Ханс сензационно разкри, че е опитвал еднополова любов.

Гаджето на Дара си лягал и с мъже

Ексцентричният младеж, познат от „Черешката на тортата” и станал гадже на варненското чудо, певицата Дара, разкри скрити тайни за своя личен живот.

„В продължение на близо 10 месеца бях гей.Между 20-ата и 21-ата си година бях интимен и с мъже, станах част от тяхната ъндърграунд култура.

Запознах се с много интересни хора и натрупах незаменим социален опит”, без свян призна настоящата половинка на певицата Дара.

Гаджето на Дара е спряган и за един от сигурните участници в скандалджийското шоу ВИП Брадър. Той залитнал по обратните, за да натрупа житейски опит.

Но много скоро установил, че силата не му е в еднополовите връзки, пише „Таблоид”.

В един момент Константин Трендафилов открил, че в гей обществото има много повече интриги и сплетни, отколкото където и да е в обществото.

„По-лошо е дори от цех с шивачки. Всичко по теб се обсъжда 24 часа в денонощието – от начина, по който си си подстригал брадата, през тона, с който казваш „добър вечер”, до последната ти стихосбирка.

Дойде ми в повече и реших да се върна в редиците на „нормалните”, твърди Папи Ханс.

Преминаването от една сексуална ориентация в друга не е нещо необичайно за младото поколение. Думите му не скандализираха по-младите му фенове.

Мнозина от тях обаче са убедени, че ексцентричният писател си измисля това „превъплащение”. И никога не е опитвал еднополова любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар