Корнелия Нинова с апел към българите:Искаме незабавна оставка на правителството!(Виж още)

Корнелия Нинова с апел към българите:Искаме незабавна оставка на правителството!(Виж още)
Гласувайте за статията

Корнелия Нинова настоява за незабавна смяна на правителството!

Корнелия Нинова иска оставка на правителството и разпускане на Парламента. Днешното извънредно заседание на Народното събрание провокира лидерът на БСП да скочи разярена.

Тя е категорична, че кабинетът на Бойко Борисов не трябва да бъде повече на власт. Ето какъв апел отправи към българите. Предаваме го без редакторска намеса:

Корнелия Нинова иска оставка

„Искаме оставката на това правителство, край на тази агония, разпускане на парламента и предсрочни избори.

Скъпи българи, ние не казваме, че сме най-умните, че сме измислили най-добрия модел за бъдещето на България. Ние ви даваме идеи, много от тях разработихме заедно с вас. Благодарим ви за това. Тръгваме към вас.

Не искаме гласовете ви за БСП, имаме нужда от националната ви енергия, от българщината ви, от грижата ви – за семейство, за род, за отечество, за бъдещето на децата ни.

Идваме при вас, защото молим всеки разумен българин да даде своя принос. Кой с каквото може, да променим, системата и модела. Смяна на един с друг министър, на една управляваща партия с друга, не е достатъчно вече, ако моделът и системата останат същите.

Знаем, че няма да е лесно, че няма да е бързо, че ще има голяма съпротива, но имаме нужда от смелост на идеите, неподкупност на хората и последователност в действията.

Ето защо, нашата ПГ реши, 20 души ще остават в зала и ще отстояват позициите на „БСП за България“. Останалите идваме при вас, излизаме от тук и идваме при вас с нашето предложение, с нашата молба, с нашата готовност- да ви чуем.

Може да сте по-умни, може да сте по-добри, но важното е да сте българи. Аз съм председател на „БСП за България“, но ви говоря като българска. Наистина, без единение около национална кауза и доктрина, около решение за слагане на край на този преход, нищо няма да се промени.

Ето защо, скъпи сънародници, отворени към вашите идеи, ум, емоции, труд… Протягаме ръка за бъдещ модел на управление на България.

Който поставя различни ценности в своята основа – справедливост, солидарност, равни възможности, по-добър живот за вас, национален суверенитет и българщина“, написа Корнелия Нинова в мрежата.

:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Корнелия Нинова с апел към българите:Искаме незабавна оставка на правителството!(Виж още)”

 1. Христина Илиева

  сеп. 04. 2018

  Da се махне правителството и Борисов! Да им се потърси отговорност за това, че доведоха България до този край. Жалко за българският народ,! Жалко за децата ни. Жалко за всички българи,които напуснаха България,да работят като роби за да се изхранват.Горко. и жалко за старите ни родители,които едва оцеляват и са на ръба на смърта.А какво ще правят всички тези хора, които получават минимална заплата-кажете как да оцелеят? Страшно е!

 2. Надя Делчева

  сеп. 05. 2018

  Нинова,преживяла съм управлениа и на твовта партиа и ще кажа „Боже пази ни „. Не съм гласувала за ГЕРБ ,но ти Нинова и твойте съпартийци не можете да дадете печеливша алтернатиеа на управление,защото с демагогия и ремсиски патос не може да се върви напред.Нинова, вярваш ли си ,когато гоеориш небивалици?Искрено се надявам да сте всички добре!

 3. ВАНЯ СЛАВОВА

  сеп. 09. 2018

  ЦЯЛАТА ПАРТИЙНА ВИХРУШКА Е ЗА СМЯНА.НОВИ ХОРА ,КОИТО НЕ СА ОБРЕМЕНЕНИ С МИНАЛО.БЕДНИ СМЕ ,ЗАЩОТО ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА СЕ СЪСРЕДОТОЧИХА В РЪЦЕТЕ НА ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И ОПИТ,.ВСИЧКИ ПАРТИЙЦИ СА КОМУНИСТИ.БИВШИ И НАСТОЯЩИ.

Добавете коментар