Екс министър Любка Качакова се разлюти: Халал да са ви милиардите! Всичко си взимайте и се измитайте!

Екс министър Любка Качакова се разлюти: Халал да са ви милиардите! Всичко си взимайте и се измитайте!
Гласувайте за статията

Любка Качакова рядко избухва, но този път го направи с пълна сила!

Бившият министър на екологията Любка Качакова се слави с широката си усмивка и търпение. Последното обаче явно отдавна се е изчерпало, тъй като тя направи нещо наистина необичайно. А именно – изригна в мрежата толкова бясна, колкото не сме я виждали.

Любка Качакова

Любка Качакова мине предела на търпението си

Причината са скандалите покрай данъчните измами и укриване на пари от семейство Арабаджиеви, съчетани с далаверите по стотици приватизационни договори от години насам. За Любка Качакова олигарсите не са по-виновни и престъпни от редовите ни политически управници. Ето как ги накова в профила си:

„И каква е разликата между тия, дето укриват десетки, стотици милиони ДДС и ония, дето искат да си спестят също десетки милиони неустойки по приватизационни договори?!?

Даже вторите са ми триста пъти по-противни, щото си пазаруват депутати и министри и искат всичко да си е законно! Ювелирни крадци, ама кристално чисти като новите крушки от полилеите на „баловете“ им…

Що не си натоварите кутиите и едните и другите и да се джендемосате на някой остров барабар с тия дето ви отгледаха… Що верно не се изметете с всичко откраднато, ама завинаги!

Халал да са ви милиардите ! Всичко си взимайте и се измитайте. До последен крак ! Нищо друго не им трябва на таз земя и тоз народ освен Свобода!

Свобода от вас, пиявици ненаситни ! Без вас и вашите кражби и репресии за читавия бизнес, за има няма 5-6 години, България ще грейне!“, избухна бясна Любка Качакова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар