Миролюба Бенатова се изгаври с Корнелия Нинова: Показа тайния й дневник! (виж тук)

Миролюба Бенатова се изгаври с Корнелия Нинова: Показа тайния й дневник! (виж тук)
Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова явно не е особено голяма фенка на Корнелия Нинова!

Журналистката Миролюба Бенатова взриви мрежата с яка гавра с Корнелия Нинова. Тя публикува откъс от „тайния“ дневник на червената лидерка, взет „назаем“ от потребителката Полина Паунова.

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова прихна в смях от „дневника“ на Корнелия Нинова

Разбира се, дневникът не е дневник в буквалния смисъл на думата, а пародийно и саркастично четиво. На което обаче Миролюба Бенатова признава, че се е смяла от сърце и аплодира. Четете тук:

„Из Тайния дневник на Корнелия Нинова ( 4 септември, 2018 година) – от Полина Паунова.
Мило Дневниче, голям проблем стана. Коалицията ГЕРБ-Обединени патриоти е толкова смотана, че само присъствието на опозиция в парламента я клати. То дори не е нужно теми да търси БСП – те ни ги поднасят сами. Ако мълча, съвсем ясно ще стане, че управляваме с патриотите и ГЕРБ, под диктовката на ДПС. Ако не мълча – ще ме изритат от управлението. Трябва да измисля начин изобщо да не се мяркам в парламента…

Ако имаше чума – да ида да галя кози… Ама няма, а пък и чумавите прасета ги избиха. Не върви да прегърна труп на свиня, може да се приеме символно и да се обиди един приятел, така де – началник. Не знам какво да правя, Дневниче, ще трябва да ида при детето в САЩ.

Ама и това не върви – аз за киселите краставички колко се пенявих, ако ходя някъде трябва да не е САЩ – западна, упадъчна работа (Ох, добре че синът замина преди да оглавя БСП, че инак в Москва трябваше да го пращаме, или в библиотекарския). Добре че го измислих и накрая го обявих – напускаме парламента и тръгваме сред народа!!!!

Така хем няма да ни се налага да сме опозиция, хем ако Борисов предложи Пеевски за шеф на нещо си (защото той натам е тръгнал) няма да ми се налага да обяснявам защо съм гласувала „за“.
Има един проблем – ние хубаво ще тръгнем сред народа, ама тоя път няма какво да му вземем. Последния път така като тръгнахме всичко ошушкахме…

Но нищо, казана дума – хвърлен камък, ОТИВАМЕ!

По села и паланки, градове и махали. Ще яздя кон, ще играя хоро, ще прегръщам баби, само и само да не се налага да правя нещо конкретно в парламента, че ще взема да съборя правителството. Ще казвам на народа – нещо за българщината, после, че Бойко е кофти (кофти е ами, вместо да си мълчи – оставките на тримата министри им поиска, после Цецо му се скара – абе, работа ми отвори). Сега, то е ясно – вечер ще му се обаждам да му казвам какво съм съобщила по негов адрес, да го е чул от мен, да не се сърди…

Иначе, мило Дневниче, мислих в тая реч за откриването на парламента какво да кажа за словото на президента вчера. Първото, което ми идваше на акъла е да викна – ей, неблагодарник! Обаче стратегически не е изпипано. Първо – добре, че каза да няма нови избори. Иначе – голям зор. После… чудя се сега, партия ли иска да прави… Ей затова си мисля, че е неблагодарен. Ама се чух с Бойко, той вика – „Споко, Сотир ‘сичко е оправИл“. Добре че стана това в Харманли. Да има за какво да се хванем, все е надежда.

Та… мислих, мислих какво да кажа в речта си и реших – ще му отговаря, не е вярно, че няма алтернатива! И избори ще поискам. Добре че няма кой да ги направи.

Хубаво, речта мина. Сега ще видя кой не се е отчел от групата и ще ги оставя да се пържат в парламента. 20 души. Иначе веднага се сещам за Кутев – той против Делян говореше веднъж – остава тука. Хем да го плюят на Делян медиите, хем да не ми се мота… Още 19 души ще мисля, ама после. Сега съм уморена. По-добре да нахвърлям посланията за пред народа, че да не забравя нещо.

Да кажа, че сме алтернатива (после ще се разправям с Бойко по темата)
Да поискам предсрочни избори (и за това ще му кажа)
Да се чуя с Борисов да решим кой ще е конституционен съдия от квотата на НС – това само го слагам тук, да не го забравя, не трябва да го казвам на народа. На народа ще кажа, че искаме повече българщина. (Да се чуя и с Делян за КС!)

Да взема томче на Вазов, и да си припомня Ботев – да цитирам на хората. И Левски ще цитирам „НАРОДЕ!?“
Да не забравя, че Костов е виновен.

Във всяка реч трябва да споменавам изконните ценности, безродниците, джендърите и соросоидите.
Може Борисов да го представям като враг (Извинявай, Бойче), обаче най-големият враг е либералната демокрация.

Да се похваля пред народа с отвхрлянето на Истанбулската конвенция.
Да кажа, че бежанците ни унищожават. И да си измисля нещо за Меркел.
Да похваля Орбан.

Уморих се, мило Дневниче, да мисля. Ама нищо – добре, че е Бойко. От една страна толкова работа можеше да ми отвори, ама като не ща да я работя – поне ще си почивам. Хоро, хоро и софра. А по вестниците ще пишат, че представяме „визията за България“. А тя визията не ни е ясна още, Делян не се е обадил. Той сега по-често с Бойко си говори, че нали той е премиер…“, постна Миролюба Бенатова в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар