Ужас! Жоро Бирмата яко ошамари Алисия в дискотека (Още за скандала)

Ужас! Жоро Бирмата яко ошамари Алисия в дискотека (Още за скандала)
Гласувайте за статията

Алисия определено не й върви в любовта

Алисия си изпати от лютивия нрав на актуалното си гадже Жоро Бирмата. Пернишкият бизнесмен яко ошамарил гаджето си насред дискотека.

Алисия

Бирмата нашамари Алисия

Алисия имала участие в дискотека в Благоевград. Певицата кротко разговаряла с антуража си в сепарето си, преди да се качи на сцената.

В този момент в заведението бясно нахлул любовника й. Вместо да я поздрави с целувка, милионерският наследник яростно й се нахвърлил с крясъци. Той я обвинил,че му кръшка с личния си шофьор.

Поп фолк дивата останала със зяпнала уста от агресивното поведение на гаджето си. После високо му заявила, че това са пълни глупости. И тръгнала към гримьорната, за да потуши скандала.

Вместо да спре, Жоро Бирмата я настигнал гневно и с няколко шамара я проснал на земята, пред свидетели. Певицата се свила на топка и хванала главата си, за да не получи удари и по нея.

В един момент вакарелката успяла да се измъкне от ударите на гаджето си и се скрила в гримьорната си. Обляна в сълзи заявила на собствениците на заведението, че отменя участието си.

Според свидетели Алисия дълго стояла заключена в стаята, докато се съвземе от големия срам.

За да излезе от конфузната ситуация, във видео поп фолк дивата обяснила на феновете си, че е паднала по стълбите и лошо си ударила главата ,затова отменя участията си.

Говори се, че след цирка тя престанала да вдига телефона на Бирмата. Гузен, бизнесмена се опитал да я омилостиви с луксозни дарове, но този път не успял.

Твърди се ,че заради ревнивия му нрав Алисия отдавна искала да сложи край на любовната афера с Георги Станоев. Единствено я възпирала майка му, Лидка Скалата.

Тя много харесвала Алисия и мечтаела тя да й стане снаха. Но поп фолк дивата отказвала категорично да заживее под един покрив с любовника си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар