Антон Стефанов е аут: Няма да коментира ВИП Брадър! (Ето какво обясни)

Антон Стефанов е аут: Няма да коментира ВИП Брадър! (Ето какво обясни)
Гласувайте за статията

Антон Стефанов няма да коментира тази есен съквартирантите във ВИП Брадър

Журналистът Антон Стефанов няма да влезе в студиото на Гала „на кафе”. Той се оказа изритан и няма да бъде в традиционната си роля да нищи какво се случва в Къщата и кой какво е искал да каже вътре.

Антон Стефанов

Биха шута на Антон Стефанов като коментатор

Той го играеше коментатор цели пет години, но тази няма повече да го прави. Това съобщи самият Антон Стефанов в мрежата.

Разбира се, Антон Стефанов представи това свое отстраняване във възможно най-добрата светлина.

Но според слуховете на журналиста наистина са му „били шута” след като пет години бе в студиото на плевенчанката, за да нищи добре предплатени лафове.

Той не се показва обиден от решението на ръководството, но няма как да не се сърди поне малко, за лесния и тлъст хонорар, който получаваше срещу коментарите си в студиото на „На кафе”.

И които пари губи тази година. Ето какво обясни самия той:

„Скъпи приятели, тъй като много от вас ме питаха дали тази година ще коментирам „ВИП Брадър“ в „На кафе“, се чувствам длъжен да ви отговоря.

След 5 години, в които давах своето мнение за този изключителен риалити формат и за участниците в него, сега няма да съм коментатор. Вероятно мнозина са щастливи от този факт, хахаха.

Предаването „На кафе“ изцяло се променя и съвсем логично е да влязат нови, свежи лица. За мен тези 5 години бяха незабравими и вълнуващи. Обичам много Гала и страхотния екип и от сърце им желая висок рейтинг и големи успехи.

Ние си оставаме приятели и кой знае – един ден пътищата ни могат отново да се пресекат!“, съобщи Антон Стефанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар