Шеф Петров: Как може да манипулират така децата…

Шеф Петров: Как може да манипулират така децата…
Гласувайте за статията

Шеф Петров отново се оказа недоволен от системата!

Скандалджията шеф Петров се изкара отборен играч, а не индивидуалист. Нещо, което не показа във „ВИП Брадър“, където почти не остана човек, с когото да не се скара.

шеф Петров

Шеф Петров е „за“ отборния дух

Готвачът обясни в социалната мрежа, че човек трябва да умее да бъде част от колектив, за да успее. Той отрича донякъде състезателния дух, който се насажда у малките от самото им начало на ученически чин.

„Добре бе, какъв е този индивидуализъм в отборни спортове. Професии…Какви сме ние бе хора? Ако човек е индивидуалист , той не трябва да започва развитие в нито една отборна професия! В кулинарията трябва да влизат само хора, за които екипът е повече от личността., които да градят себе си заедно с отбора, до момента когато организират те отбор! У нас още в училищата се гради мисъл за собствено изграждане, за личен растеж и състезателност! Как може да манипулират така децата… те никога няма да стигнат в това сами ….никога и никъде!!!“ – написа Борис Петров.

Самият той е част от колектива на своя ресторант. Там работи с много хора, които командва, но явно се държи с тях като с равни. Поне това можем да заключим от написаното от него в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар