Златка Димитрова разкри огромното си сърце: Помага на болно дете!

Златка Димитрова разкри огромното си сърце: Помага на болно дете!
Гласувайте за статията

Златка Димитрова помага на болно дете!

През годините Златка Димитрова е изкарвана каква ли не, но истината е, че тя умее да откликва на нуждаещи се хора. Правила го е неведнъж, направи го и преди час, научи Kliuki.bg.

Златка Димитрова

Златка Димитрова помага на Антонио

Злати направи публично достояние историята на 10-годишния Антонио от Бургас. Той страда от рядко заболяване, а за операцията му са нужни почти 100 хил. лв.

„Добър вечер, приятели от цяла България!
Моля ви от сърце да подкрепим с един смс малкия Антонио. 1 лв е огромна помощ за спешната операция на Тони! Ето и накратко история му!

DMS ANTONIO НА 17 777

Антонио Георгиев е на 10 години, от Бургас. Диагностициран е от няколко години с мултикистичен тумор на ляв фронтален лоб, вероятно DNET.

През февруари тази година д-р Герганов от неврохирургичния институт INI Хановер преглежда момчето и препоръчва, предвид локацията и възрастта на детето, туморът да бъде премахнат оперативно. Стойността на интервенцията е 50 382 евро. Родителите са подали заявление във фонда за лечение на деца за финансиране на лечението, но до момента не е получен отговор, поради което е стартирана дарителска кампания.
В дарителската сметка на Антонио има 5 700 лв. Необходими са още 92 500 лв.“ – написа Черната Златка в профила си.

Тя и друг път е помагала на болни, като най-известният случай е с Боби, който не можеше да ходи след катастрофа. Злати дари наградата си от „Биг Брадър Ол Старс“ на него преди 5 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар