След като Лора Крумова роди, заплатата на Мира Иванова скочи двойно!

След като Лора Крумова роди, заплатата на Мира Иванова скочи двойно!
Гласувайте за статията

Мира Иванова ще получава два пъти повече през новия сезон на „Събуди се“!

Телевизионният сезон започва, а с него страстите стават все по-големи. Мира Иванова се завръща с гръм и трясък, за да оглави „Събуди се“, научи Kliuki.bg.

Мира Иванова и Лора Крумова

Ще „подхлъзне“ ли Мира Иванова Лора Крумова

През последната година Мира делеше мястото на водеща с Лора Крумова. Първата работеше в събота, а втората в неделя.

Вчера обаче Лора роди второто си дете и поне година ще бъде аут от тв ефира. От предаването са решили, че вместо да наемат ново лице, то по-добре да възложат на Мира Иванова двойни смени.

Така журналистката вече ще бъде еднолична водеща, но за целта ще получава двойно по-висока заплата. Тя ще взима дори повече от времето, когато водеше и в двата дни, но с Деян Веселинов до себе си.

Припомняме, че Лора Крумова бе набутана в „Събуди се“ от Нова телевизия. След като „Комбина“ бе свалено от ефир, екипът му бе пратен в сутрешното съботно-неделно предаване.

Има слухове, че Лора може да изгуби напълно работата си, ако Мира Иванова се справи по-добре от нея в неделите. Всичко зависи от рейтинга, който често се мени и невинаги има общо с водещата.

Предстои да узнаем какво ще се случи в новия сезон на „Събуди се“. Заявката е той да бъде много интересен и съответно гледан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар