Обърна ли резбата Атанас Колев?

Обърна ли резбата Атанас Колев?
2 (40%) 1 vote

Атанас Колев може да се окаже на другия бряг, ако не внимава!

Рапърът Атанас Колев е само на 21 г., но на него винаги се е гледало като на голям женкар и сваляч от класа. Мария Илиева му спечели тази слава, когато го завлече в леглото си за 2 години.

Атанас Колев

Атанас Колев притесни фенките си

Наско обаче наскоро направи дует с бисексуалния Алек Сандър, което постави въпросителни относно неговата мъжественост. Брадърът сам е признавал, че обича да си ляга и с жени, и с мъже.

Дори имаше слухове, че гаджето на Алек е транссексуална. Тя изглежда перфектно, но някои медии преди време писаха, че не е съвсем жена.

Разбира се, това са само догадки, но факт е, че Атанас Колев и Алек Сандър вече имат общо парче. То се казва „Хей мами“ и засега върви чудесно в класациите.

Наско имаше връзка и с красивата Нелина Георгиева, която нашумя като певица на Deep Zone Project. Двамата се свалиха по време на „Х Фактор“, където преди 5 години станаха известни на широката публика.

Сега всички фенки на бившия баскетболист си задават въпроса дали е обърнал резбата. Парчето с разкрепостения Алек Сандър е факт, а и се говори, че двамата са станали приятели по време на снимките и записите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар