Даниел Петканов е сексуален хищник за Алекс, дори бременността й не го спира!

Даниел Петканов е сексуален хищник за Алекс, дори бременността й не го спира!
5 (100%) 1 vote

Даниел Петканов и Александра Богданска се наслаждават на много любов!

Точно преди 2 години Даниел Петканов унизи Александра Богданска, съобщавайки за нейната изневяра и изкарвайки я най-леката жена. Преди почти година обаче двамата се ожениха и всичко тръгна по мед и масло.

Даниел Петканов и Алекс

Даниел Петканов „оправя“ Алекс всеки ден

Сега Алекс и Дани се радват на много любов и пълноценен сексуален живот. Приятелите им твърдят, че те обичали да разказват за подвизите си в леглото и че много често правят секс.

От няколко месеца манекенката е бременна и това вече й личи. Коремчето й лъсва все повече на всяка нейна снимка, но интересното е, че това не пречи на Лудия репортер.

Той продължавал да я скъсва от сексуални ласки. Желанието му не секвало, което изненадвало много жена му.

Даниел Петканов показа, че Алекс го възбужда много, още по време на „ВИП Брадър“ миналата година. Когато тя не искаше да правят секс в първата брачна нощ, за да не гледат родителите й, той се разсърди жестоко, защото не можеше да издържа. Накрая все пак красавицата го „оправи“ в банята.

Всъщност журналистът действително явно е доста надарен, тъй като е успял да оплоди съпругата си още при първия си опит. Само веднъж не сложил кондом и тя забременяла, научи Kliuki.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар