Валентин Кулагин ще „обръща“ Благо Джизъса в Брадъра, Папи Ханс също ще го отнесе!

Валентин Кулагин ще „обръща“ Благо Джизъса в Брадъра, Папи Ханс също ще го отнесе!
4 (80%) 1 vote

Валентин Кулагин ще бъде сред главните герои в новия сезон на „ВИП Брадър“! Той обещава да направи риалити шоуто най-гледаното в ефира!

Гримьорът Валентин Кулагин ще получи специална мисия, за да вдигне рейтинга на „ВИП Брадър“, научи HotArena. Тя трябва да вдигне и неговия имидж.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин ще прелъстява мъже в Брадъра

Той ще трябва да прелъсти и вкара в леглото си някой от мъжете в шоуто. Сред набелязаните засега са Благой Георгиев и Константин Трендафилов – Папи Ханс.

Почитателите на формата нямат търпение да станат свидетели на сцените, в които Кулагин ще сваля мачовци. Запознати издават, че Вальо е обещал невиждано до сега шоу, но преди това се е спазарил за по-голям хонорар.

Папи Ханс е сред предполагаемите участници и спасително въже за Кулагин. В последните месеци изплуват все по-пикантни подробности около поета, а слуховете гласят, че той е имал връзки с други мъже, пише „Телеграф“.

В момента Трендафилов е обвързан с певицата Дара, но миналото продължава да го преследва. Твърди се, че е бил интимен с мъже неотдавна, но не му харесало и се върнал към жените.

Валентин Кулагин е обещал не само сексафера, но и грандиозен скандал с Нора Недкова. Той я намрази по време на общото им участие в „Черешката на тотата“ и сега гласял отмъщение.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар