Ваня Джаферович започва работа в bTV: Ето какво ще прави!

Ваня Джаферович започва работа в bTV: Ето какво ще прави!
Гласувайте за статията

Ваня Джаферович ще работи нещо ново и напълно различно от досегашните си професии!

Победителят на „Сървайвър“ Ваня Джаферович си намери нова работа. Той ще участва в предаване на Би Ти Ви, което ще бъде посветено на „Фермата“, научи Kliuki.bg.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович започва нова работа

„Щастлив съм да споделя, че идва нещо забавно, нещо различно, нещо ново!

Радвам се, че фокусът, който имахме през последните 3 години и целия труд, лишения и здрава работа бяха забелязани и получиха своето признание!

Благодаря на BTV, че поиска от нас да създадем и продуцираме може би първото онлайн влогър-реалити в България, което съм сигурен, че ще Ви допадне много, а и ще Ви даде възможността да видите “Фермата” от един различен и доста интересен ъгъл през следващите 3 месеца.
Благодаря и на “Междинна станция” и в частност Иван и Андрей, които ни препоръчаха, дадоха ни пълен 100% support, и с които работим изключително добре и в пълен синхрон!

Можете да следите епизодите на проекта ни в официалния сайт на BTV, във фейсбук, както и на много други места.

“Горан и Фермерите” е продукция на Maximal Productions, в която Горан Иванов и Ваня Джаферович ще ви разкрият кухнята на Фермата, мащаба й, екипа, дуелите, битките и дните там погледнати от различен ъгъл.
“Горан и Фермерите” ще ви забавлява, ще ви кара да се смеете с глас, ще ви кара да се замисляте за важните неща. Ще ви среща и ще ви припомня участници от изминалите сезони…

“Горан и Фермерите” заедно с “Фермата 4 – Съединение”. Защото заедно сме по-силни!“ – разкри продуцентът на новото предаване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар