Единствената, която Слави Трифонов е обичал лудо, започва работа в БТВ!

Единствената, която Слави Трифонов е обичал лудо, започва работа в БТВ!
5 (100%) 1 vote

Бившата на Слави Трифонов се уреди с нова работа, която ще увеличи значително доходите й!

Голямата любов на Слави Трифонов също ще се показва по телевизора, при това в същата медия като бившето си гадже. Магдалена Ангелова, която наскоро издаде и книга, ще направи своя дебют на 9 септември в „Тази събота, тази неделя“. Тя ще дава психологически съвети в компанията на Мариана Векилска, Диана Любенова и Жени Марчева.

Слави Трифонов и Магдалена Ангелова

Слави Трифонов и Маги Ангелова ще се подвизават в една и съща телевизия

В първите две предавания за началото на сезона при тях ще седнат още златното момиче Бианка Панова и Стаси Цалова, която се връща от майчинство.

В събота Мариана Векилска ще представи на зрителите нова рубрика за фитнес с треньора Боби Лазаров, в която той един път месечно ще дава съвети за тренировки и правилно хранене, от които видно е, Векилска отново се нуждае.

Диана Любенова ще посрещне пък носителката на сребро от олимпиадата в Рио – Мирела Демирева и актрисите Искра Донова и Лорина Камбурова, от които ще разберем какво се случва новите епизоди на хитовия сериал на bTV „Скъпи наследници”.

В предаването ще участват още Андре Токев от фестивала на розовия домат в София и Владо Николов директно от турнето ONE LOVE в Русе.

Източник: Hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар