Носителят на ХИВ Иво Димчев разтърси британския „Х Фактор“ (ВИДЕО)

Носителят на ХИВ Иво Димчев разтърси британския „Х Фактор“ (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Иво Димчев смая дори звездата Роби Уилямс!

Журито на британския Х Фактор беше смаяно от изпълнение вчера, което беше назовано от тях като „най-странното нещо, което сме виждали“, пише Evening Express.

Иво Димчев

Иво Димчев разтърси „Х Фактор“ във Великобритания

Сред членовете e и суперзвездата Роби Уилямс, който също беше оставен без думи. Той дори за малко да се просълзи.

Става въпрос за изпълнението на българския певец и актьор Иво Димчев. 42-годишният българин използва за своя експеримент замръзналите Саймън Коуел, Роби Уилямс, Луис Томисън и Ейда Фийлд, а публиката също остана меко казано озадачена, пише английският вестник.

Членът на журито Луис Томисън нарече „твърде странно за мен“. С пероксидна руса коса и мустак, Иво най-малкото убеди всички, че не е срамежлив човек.

Той получи 3 пъти „Да“ и продължава в следващия етап на предаването. Единственият, който каза „Не“, беше Луи Томлинсън, пише Blitz.bg.

Иво Димчев у нас е известен повече като актьор, отколкото като певец. Той емигрира от България преди повече от десетилетие и оттогава се подвизава в Англия.

В началото на годината се заговори усилено за Иво, тъй като тогава призна в нашия ефир, че от 12 години е носител на вируса ХИВ. Певецът е с открита гей ориентация и твърди, че болестта по никакъв начин не му пречи на нормалния начин на живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Носителят на ХИВ Иво Димчев разтърси британския „Х Фактор“ (ВИДЕО)”

  1. И

    сеп. 10. 2018

    Нема що. “ Прослави “ ни.

Добавете коментар