Звезда от „Столичани в повече“: Когато ми свърши енергията, умирам!

Звезда от „Столичани в повече“: Когато ми свърши енергията, умирам!
Гласувайте за статията

Силвия Лулчева все още е голяма лудетина, въпреки че приближава 50-те!

Звездата от „Столичани в повече“ Силвия Лулчева даде много интересно интервю пред Мон Дьо по Нова ТВ. Тя разкри своята същност и своя мироглед за живота.

Силвия Лулчева

Силвия Лулчева сподели своя мироглед за живота

„Някъде съм оставила впечатлението за едно непокорно, рошаво, непослушно, шумно, смело момиче. През годините се опитах да я среша и дисциплинирам. Да покажа на света една по-обработена версия. Всъщност съм уплашено и много критично към себе си все още момиче”, каза актрисата.

Именно тези нейни характеристики са накарали самия Слави Трифонов да се влюби в нея. Двамата са имали кратка връзка в началото на 90-те години.

„Имам толкова много енергия, че непрекъснато съм заета. Когато ми свърши енергията, казвам, че умирам”, шегува се тя.

Разбира се, звездата има и друга страна. Далеч по-сериозна, но през годините се е научила да вижда само забавното.

„Мога да разплача и морените на Витоша. Задачата ми обаче е да накарам хората да им е толкова смешно, че да започнат да се търкалят”, споделя Силвия Лулчева.

„Срещам много безхаберие, много безочливо крадене, много не игра по правилата, което не е мъжко. Дали заради бедност или простотия, но всеки иска да награби повече. Боли ме, че много хора преминават пътя си като торба с лайна. По пътя към светлото са по-малко и искам да си играя с тях”, казва актрисата, пише Blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар