Мария Игнатова с гореща фотосесия: Скочи срещу медийната свинщина! (виж тук)

Мария Игнатова с гореща фотосесия: Скочи срещу медийната свинщина! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Мария Игнатова рядко склонява да дава интервюта, отвратена от медиите!

Чаровницата на Нова телевизия – Мария Игнатова все по-рядко може да бъде видяна на страниците на някой вестник или списание. Разбира се, изключваме десетките жълти новини и измислици, които се бълват ежедневно за нея и Димитър Рачков.

Мария Игнатова

Мария Игнатова все по-отвратена от жълтите медии у нас, рядко дава интервюта

Днес обаче Мария даде съгласието си и разкри себе си пред едно единствено столично списание. В което, освен с гореща и секси фотосесия, тя ще ни изненада с откровенията си по различни въпроси.

Ето кое е списанието и как Мария Игнатова определи повечето „новини“ у нас като медийна свинщина. Предаваме думите й без редакторска намеса:

„Все по-рядко се случва в океана от жълтурии, откровени лъжи, обиди и клевети да изплува нещо качествено и да успее да оцелее.

И все пак има професионалисти, умни и талантливи хора в този бранш. Които продължават да се опитват да предложат нещо качествено и различно на читателя. Без да го принизяват до нивото на кварталната клюкарка.

Неодавна имах удоволствието да работя с едни от тези хора, да си поговорим за попкултурата и да заснемем може би най-любимите ми кадри до този момент.

Благодаря на целия екип на списание DALI. И се надявам да издържите някак в медийната свинщина, в която сме се овъргаляли до шия“, заяви Мария Игнатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар