Венци Мицов припомни скандално изказване на Азис! (шокира мрежата)

Венци Мицов припомни скандално изказване на Азис! (шокира мрежата)
Гласувайте за статията

Венци Мицов издири и припомни скандални думи на Азис!

Музикантът и общественик Венци Мицов се включи с коментар по темата за общия проект на Азис и Цветана Манева. Преди дни двамата се превърнаха в тема номер едно, след като актрисата цъфна в песента на чалгаджията „Позна ли ме“.

Венци Мицов

Венци Мицов извади от нафталина скандални думи на Азис

Докато мнозина защитават Азис и вярват, че той проявява социална ангажираност и мъдрост, Венци Мицов припомни едни стари и доста скандални думи на певеца. Ето какво написа в профила си:
„Великата актриса Цветана Манева, която участва в новия клип на Азис дали знае за тези негови мисли, споделени през 2013 по телевизията?

“Пред театрите висят млади хора – един върху друг, висят, седят, клечат. Постоянно въртят едни пластмасови бутилки алкохол, дърпат фасовете на другите хора, за да пушат. Тези които пият лигите си от бутилките, стават един ден хора “арт”. И те ще ми говорят за изкуство!”

“Аз съм възмутен. И изказах възмущението си във Фейсбук. Знаеш ли на колко хора името на Теди Москов нищо не говори? Просто той се наби най-ярко в коментарите си срещу чалгата. И като видях снимките му в Интернет, си казах – този некъпан човек, ще ми коментира музиката!”, припомни думите на Азис Венци Мицов.

Докато мнозина се съгласиха с идеята на поста му, други скочиха да бранят Цветана Манева така, сякаш някой се кани да й отсече главата.

„Кои бяхте вие да коментирате Цветана Манева?! Снимала се в клип на Азис… Тя може да се снима и в дует с Къци Вапцаров и пак ще и седи добре защото е Цветана Манева!

Тя, която е изиграла по брилянтен начин всичко което и е подадено, може да се снима където си поиска. Има ли България по-заслужила жива актриса от Цветана Манева?

Вие видяхте ли Цветана Манева в реклама на прах за пране, в каш на жълто токшоу, в интервю с Николета Лозанова или Венета Райкова? Благодарете на господина Зукенбърг, че ви е дал възможност изобщо да изказвате критика, дори към г-жа Манева и по леглата“, беснее един от потребителите под поста му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар