Иди си, ела си: Златка Димитрова се събра с Миро! (Виж истинската причина)

Иди си, ела си: Златка Димитрова се събра с Миро! (Виж истинската причина)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова отново се събра с Миро

Златка Димитрова и бизнесмена Мирослав Недков пак са заедно. Двамата се появила на конкурса Мис Плеймейт 2018 преди ден в клуб, в Слънчев бряг. Черната Златка и богаташа се разделиха в началото на годината.

Златка Димитрова

Златка Димитрова се събра с Миро

Но сега любовта им отново е възродена. Според слуховете Златка Димитрова и Миро се разделиха защото той бил фалирал. Преди това тя смени местоживеенето си от София в Бургас. И дълго време отказваше да разкрива какво се крие зад семейните завеси.

Мистериозното й поведение обаче свърши бързо и Злати реши да се похвали с нов любим. Той се оказа от нейния роден град Бургас. Галин Гочев е собственик на автомивки в морския град и има богат татко.

Докато Черната Златка прикриваше връзката им, нацепеният батка публикува общия им фотос в социалната мрежа. Това накара съпругът й Миро да идзбухне и дая заплаши дори, че ще й отнеме родителските права над двегодишния им син Миро.

Според слуховете Миро бил виновен за краха на отношенията им със скандалната си половинка. Бизнесът му с лавандулата не вървял, той бил постоянно в лошо настроение. На всичкото отгоре детето и жена му трябвало да се лишават от някои неща и затова дошъл краят, разкриват близки до двойката.

По ирония на съдбата проблемите й с Миро настъпили, след като Златка Димитрова се помирила със свекърва си и бившата жена на Миро.

„Какво се случва в леглото ми не е обществена кауза и не би трябвало да ви интересува. Имайте малко уважение, за да не ви изхвърля от профила си“, избухна в началото на годината Злати по повод непрекъснатите коментари за личния й живот.

Но с днешна дата по всичко личи, че любовта й към Миро е взела превес. Една от основните причини да се съберат е синът им Миро. Той има нужда да расте с родителите си, споделила Черната Златка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар