Скочиха срещу новата Мис Плеймет: Била като близначка на Луна и Сузанита!

Скочиха срещу новата Мис Плеймет: Била като близначка на Луна и Сузанита!
Гласувайте за статията
Мис Плеймейт

Новата Мис Плеймейт двойничка на Луна?

Скочиха срещу новата Мис Плеймейт 2018!

Новата Мис Плеймейт 2018 веднага си спечели врагове. Жанета Осипова вече е на острието на хейтърите. Новата еротична моделка е полурускиня. Баща й е руснак, а майка е българка.

Още преди триумфа на русата победителки злите езици не спират да шушукат, че е броила солидни пачки, за да се уреди с короната.

„Не съм си платила титлата. Видно е и защо спечелих”, парира нападките Жанета Осипова. Победителката получи най-високото отличие в конкурса от предишната плеймейтка Нора Недкова, както и чек за 20 000 лева.

Интересното в конкурса е, че за първи път в историята на шоуто няма нито една чиста българка в призоваат тройка. Подгласнички на Мис Плеймейт 2018 станаха Дениз Хайрула и Несрин Исинова. И двете са от турски произход.

„Жанета спечели заслужено. Още от началото стисках палци за нея“, признава Нора Недкова.

„Ужас, откъде я изровихте тази, прилича на Луна в младите й години“, „Честито на Мис село Бов! Браво! Добре, че си махна орловата гърбица на нослето и си смени зъбите“, „Прилича на хибрид между Сузанита и Луна“, са само част от негативните коментари.

Друга бивша победителка в конкурса Златка Димитрова също е на мнение, че Осипова заслужено е спечелила титлата. Конкурсът за Мис Плеймейт се състоя в клуб на Слънчев бряг. Изненадващо Черната Златка се появи там със съпруга си Мирослав Недев. Тя и бизнесменът се разделиха в началото на годината.

Според клюката той закъсал с бизнеса и не успявал да задоволи някои нужди на нея и на сина им Миро. След което Черната Златка представи новото си гадже Галин Гочев. Бургазлията е собственик на автомивка.

Нацепеният мъж първи разкри за връзката им, като пусна общо фото в социалните мрежи. Това предизвика гнева на Миро, който дори заплаши Злати, че ще отнеме родителските права й на двегодишният им син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар