Николай Бареков: В окото на тайфуна сме! Започнахме като авантюра, завършваме с трагедия (Виж още)

Николай Бареков: В окото на тайфуна сме! Започнахме като авантюра, завършваме с трагедия (Виж още)
Гласувайте за статията

Николай Бареков е категоричен, че сме в етап затишие пред буря!

Евродепутатът Николай Бареков избухна в мрежата. И обрисува невероятно страшна картина за страната ни. Той е убеден, че вече сме в окото на бурята, направо сме в тайфуна и нищо хубаво не ни очаква в бъдеще.

Николай Бареков рисува зловеща картина за България

„Ветко, Миню, Митьо Очите, Бенчо, Братя Галеви, Прокопиев, Огнян Донев, Цв. Василев… Кой подсъдим, кой обвиняем, кой се укрива, кой с червена бюлетина…

Останаха неарестувани и необвиняеми още няколко, не повече от пръстите на едната ръка и всички им знаете имената.

Другите – покойници. Идеята за справедлив капитализъм или целенасочен преход изглежда напълно детерминирана. Пияни министри си избиват децата, хората гинат по асфалта като мухи.

Червените куфарчета изплуваха на повърхността като след корабокрушение, а около тях плуват кутии за обувки с ограбените еврофондове и милиардите от санирането…

Властта твърди, че преборила контрабандата, а от общо пет останали фабрики за цигари – четири били нелегални и то от две години! Не държавата, а идеята за държава и държавността са в колапс.

Затишието днес е затишие пред буря. В окото на тайфуна сме. Това, което 2001 започна като авантюра, 2005 стана комедия, после през 2009 се превърна във фарс, а сега завършва като трагедия.

Историята се повтаря, понякога и наобратно. Ето, че историческото време за някои народи може да тече и на опаки“, коментира Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар