Устатият Венци Мицов смая с покана от Вип Брадър! (още подробности)

Устатият Венци Мицов смая с покана от Вип Брадър! (още подробности)
Гласувайте за статията

Венци Мицов е бил канен да участва във Вип Брадър!

Музикантът и общественик Венци Мицов е сред ухажваните персони от продуцентите на Вип Брадър. Това призна самият той часове след старта на новия сезон на формата. При това се оказа, че не е бил канен веднъж, а цели два пъти.

Венци Мицов

Венци Мицов смая с поканата на Вип Брадър да влезе в Къщата

За жалост няма да можем да се насладим на острия език и тънко чувство за хумор на Мицов, който категорично отказва да си причини подобно нещо. Ето какво разказа самият той и коя е реалната причина за отказа му:

„Имал съм две покани за Вип брадър до момента. Първата приех – това беше през 2014 година по груби спомени. В последния момент обаче концепцията се смени и за ваш и мой късмет не влязох в къщата.

Втората беше преди 2 години. Тогава не се съгласих. Вече бях претръпнал след първото несъстояло се мое участие в това шоу и не намерих мотивация за участие.

Днес си мисля, че това е наистина най – успешния телевизионен формат за България. Екипът, който прави предаването много точно напипва всичко онова, което желае публиката. Да им види сеира на тия, дето се мислят за много велики и да дегероизира и демитологизира разни популярни личности.

Мисля си и дали бих приел трета покана за това шоу. И май по-скоро не бих. Помня, че един от хората, които са били в къщата ми казваше, че най – тежко в този формат било не усещането, че те наблюдават постоянно, нито това, че си разделен от близките си.

А факта, че не можеш и за секунда да останеш сам със себе си. Това си мисля на старта на новия сезон. Не знам дали ще го гледам редовно, защото кастинга тази година не е моята чаша чай. Но все пак ще хвърлям по едно око. Да, аз съм от тези, които гледат телевизия“, призна Венци Мицов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар