Миглена Ангелова за Вип Брадър: Ева и Ваня бодат от екрана, става напечено! (още подробности)

Миглена Ангелова за Вип Брадър: Ева и Ваня бодат от екрана, става напечено! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова е убедена, че тазгодишният подбор на Вип Брадър е феноменален!

Тазгодишният подбор на участниците във Вип Брадър е перфектен. Това смята бившата водеща на „Искрено и лично“ Миглена Ангелова. Огнената дама не сдържа възхитата си и поздрави екипа на формата още по време на старта му снощи.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова във възхита от тазгодишния подбор на Вип Брадър

„Адмирации за Big Brother Bulgaria! Страхотен кастинг. Пътувам и добре, че не карам, защото не мога да откъсна поглед. Браво!“, възхити се Миглена Ангелова.

Не е ясно дали тя наистина харесва видяното, или се надява да бъде част от платените коментатори в студиото по-често. Но думите й силно озадачиха мнозина от виртуалните й приятели.

„Вие сериозно ли…? Кич, пошлост, демонстрация (изкуствена) на педерастия, неграмотност! Това ли е В.И.П.-а? От година на година става по-зле. Тази вече е нетърпимо!“, възмути се потребител в профила й.

„Скъпи приятели, моля абстрахирайте се от очакванията за светлост на личностите, които „трябва“ да се показват по телевизията. Кастингът тази година е невероятно добър.

Мисля, че Ева и Ваня, примерно, са изключително големи звезди и са ВИП за сферата, в която работят. Враждата между тях боде от екрана – това е странно и много интересно в перспектива.

Останалите образи също са много ярки. А много от застъпените в Биг Брадър типажи управляват държавата, така че мен ако питате – по-добре да ги опознаем от Биг Брадър, отколкото върху гърба си ежедневно“, не се даде устатата Миглена Ангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар